Csomagküldés

Csomagküldés

  • Csomagküldés

Csomagjainkat a Trans-o-flex futárcéggel szállíttatjuk, melyet a feladás után munkanapokon 24 órán belül kiszállítanak a megrendelőnek.

A termékeket 3 rétegű kartondobozban egyesével és szakszerűen csomagolva küldjük el a megrendelőnek. Több éves csomagküldési tapasztalatunknak köszönhetően a megrendelt termékeket mindenki épségben és használatra készen kapja kézhez.

Sérült használhatatlan terméket senkinek nem adunk és küldünk el.

A csomagot a futártól nem köteles átvenni ha a csomagolása sérült vagy teljesen szétszakadt. Ilyen esetben a futár előtt át kell nézni a csomag tartalmát megvan-e és sérült-e a termék. A sérült terméket ne vegyék át de viszont jegyzőkönyveztetni kell a futárral, mert utólagosan már nincs reklamáció lehetőség a futár cégnél. A jegyzőkönyveztetésre azért van szükség mert a csomag küldés biztosítva van és csak így lehet kártérítést követelni.

  • Megrendelés

Megrendelését leadhatja email-ben, telefonon vagy akár személyesen.

A megrendelés leadása előtt mindenki az igényeinek vagy a pénztárcájának megfelelően összetudja állítani a számára szükséges felszereléseket kiegészítőket,melyekhez kérhetnek segítséget vagy egyben árajánlatot egyaránt.

Megrendelés leadásakor célszerű a fizetési mód megjelölését is megadni mivel ez alapján pontos fizetési végösszeget tudunk biztosítani, amely Forintban értendő

A megrendelés alkalmával a megrendelő mindig tájékoztatva van a csomagküldés várható időtartamáról. Ez alól kivétel mikor a megrendelő jelöli meg az átvétel időpontját.

 

  • Fizetési feltételek

Csomagküldés esetén 2 féle fizetési módot tudunk ajánlani.

Átutalással történő díjfizetés esetén a fizetendő összeget a csomagküldés előtt az általam megadott bankszámlaszámra kell átutalni.

A pénz megérkezése után áll módunkban a csomagot a megrendelő által megadott címre elküldeni.

Utánvéttel történő díjfizetés esetén a csomagot a kézhez vétel alkalmával kell a futárnak egy összegben kifizetnie.

 

  • Garancia

A termékekre 3 napon belül visszavásárlási vagy csere garanciát biztosítunk.

A garancia érvényét veszíti ha a terméket nem új állapotában szeretné vissza küldeni, valamint a csomag vissza küldése esetén a nem megfelelő csomagolás miatt megsérül, vagy karcosan koszosan sárosan nem új állapotában küldenék vissza.

A csomag vissza érkezése és átvizsgálása után csak a termék vételárát tudjuk visszatéríteni a postaköltséget nem!

 

Termékeinkhez sok sikert és nagy fogásokat kívánunk.

 

Üdvözlettel Benke Zsolt